2010. január 24., vasárnap

Fogzunk,fogzunk....


Fogzunk nagyon agresszíven!:((( és igen kipróbáltunk mindent Zsófinál,kenőcsöt,teát,hideget,meleget.Sajnos csak várni tudunk amíg ki nem bújik az a fránya fog.Felül az ínye tiszta piros és látni lehet egy ilyen kis fehér vonalat.Mindannyiunk,az egész család érdekében remélem minnél előbb lesz fogunk.
Zsófika 5350 gr,Bencus kereken 6 kiló.:))) Szépen nőnek.Ma kislányunk játszott az apukájával és megtanultak forogni.Azért csak Zsófika,mert Bencus elfáradt a mai sétától,de természetesen Zsófi nem.Édesen emelgette a lábát a popsijához,a kis fejét egészen hihetetlen módon hátrafordította,de a popója nehéz volt,ezért kellett neki egy kis segítség.
Igaz az a mondás,hogy amilyenek a pociban olyanok lesznek kinnt is.Zsófika egyfolytában rugdosott és néha úgy befeküdt a mellkasamhoz,hogy nem keptam levegőt.
Elfáradtunk apával,hosszú volt a nap.Ha hagyják akkor mozizunk,befekszünk a tv elé:)))

1 megjegyzés:

  1. sziasztok!
    remélem én is, hogy hamar kinől a foguk, mert nem szeretem, ha nyűgösek, de hát a kicsik már csak ilyenek!Az a fő, hogy v.ki foglalkozzon velük, cipelje a kis popsijukat egész nap!De hát mire való egy keresztanya, ha nem erre?!Imádom őket, na meg titeket is!
    Puszi nektek:Esztike

    VálaszTörlés